Olohuoneen muutos ja helppo DIY

Hei vaan ja mukavaa viikon alkua!
Kylläpä onkin vierähtänyt pitkä aika viime postauksesta. Nyt on ollut kyllä pitkään hiljaiseloa sisustus rintamalla.Olen tuota meidän olohuonetta katsellut ja näin kevään myötä alkanut kaipaamaan jotenkin freesimpää ilmettä. Uskalsimpa jopa ehdottaa miehelleni, josko tapetti revittäisiin pois 😁Varmaan voitte arvata mieheni reaktion.. no joo,minäkin arvasin. Itseä on vaan alkanut häiritsemään kun olkkarissa on ollut kovin maskuliininen tunnelma ja nyt kevään korvilla silmä kaipaa jotain uutta ja raikkaampaa. Muilla sisustus kuumetta? Vai onko tämä vaan kotiäitien ongelma, kun viettää suurimman osan ajasta kotona? Niin tai näin jotain muutosta piti saada aikaan.

Olen aiemminkin pyöritellyt sohvaa tuossa olohuoneessa jos löytyisi toinen järjestys mutta oman hankaluuden tuohon tilaan tuo se kun meillä ei ole kuin yksi "kokonainen" seinä kun en ikkunan eteenkään sohvaa haluaisi.

Tässä lähtö tilanne









Ja tähän päästiin

























Yhdistin moduulisohvan palaset ja seinä sai koristeeksi käyttämättömän lampunvarjostimen. Vittsjö hyllytkin vaihtoivat paikkaa. Pika tuunaus budjetilla 0e. Nyt taas jaksaa hetken katsella tuota olkkaria 😉

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lastenhuonetta

DIY juttuja ja kauniita maisemia

Muutoksen tuulia