Pikkuisen joulua

Hei vaan ja hyvää itsenäisyyspäivää!

Pian on pidennetty viikonloppu ohi, ja viimeinkin löysin hetken istua alas koneen ääreen.
Käytiin tänään kaupungissa katsomassa itsenäisyyspäivän suurparaatia, ja kylläpä siellä olikin paljon nähtävää. Lapset pääsivät käymään panssariauton kyydissä ja nähtiimpä myös toimintanäytös jossa oli mukana monenlaista kalustoa. Hurjin taisi olla helikopteri josta laskeutui köyttä pitkin sotilaita :D
Vauhdikkaan ja kylmän iltapäivän jälkeen olikin mukava palata kotiin lämmittämään takkaa ja herkuttelemaan!

Aiemmassa postauksessa kerroinkin hieman joulufiilisten kadonneen, mutta nyt on alkanut fiilistä jo hieman löytyä. Täytyy varmaan etsiä kuusenjalka jotta voisi laittaa joulukuusen paikoilleen. Sitä odotellessa tein kuitenkin todella nopean taulu tuunauksen.

Minulla oli yksi ylimääräinen jouluverho, josta se ajatus sitten lähti..
Olen jo jonkin aikaa miettinyt uuden taulun maalaamista ja jouluverhon nähtyäni sain ajatuksen laittaa sen taulun päälle, jotta saisin hiukan jouluntuntua kotiin.
Verho on aika neutraali ja sopii hyvin vähän hillitympään joulukoristeluun. Tämä oli siis tosi pika,pika tuunaus, jolloin verhon ylimääräisen kankaan piilottaminen tapahtui niin sanotulla jeesus teipillä, kun en muutakaan idean tullessa löytänyt =D
Hienosti on vielä pysynyt kasassa!
Tässä muutama kuva taulusta ja  joulutähdestä joka löysi paikkansa hyllyltä.




















Tässä kuva vielä eräältä illalta, kun kaivoin vaatehuoneen syövereistä ukkini tekemän kauniin kellon.
 Kellon olen saanut 2-vuotis lahjaksi, joten kellolla on ikää jo 30 vuotta. Myös taaperon huoneessa oleva hyllykkö on hänen tekemänsä. Taitava mies =)
Kivasti tuo muuten hiukan lämpöa sisustukseen tuo puunväri!
Näkyypä kuvassa aiemmin tekemäni pillihimmelin alku, tai oikeastaan taisi olla lampunvarjostin mutta päätyi nyt tuohon ikkunan eteen koristeeksi.









Tällaista tarinointia tänään. Jospa ensi kerralla kuvista löytyisi jo se joulukuusi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lastenhuonetta

DIY juttuja ja kauniita maisemia

Muutoksen tuulia