Talvisempaa sisustusta

Harmaata maanantai päivää täältä koneen äärestä! Lumet tuli ja lumet suli. Ankealta näyttää taas ulkona. Ehdittiin onneksi tehdä talven ensimmäinen lumiukko taaperon kanssa, tosin nyt se nuokkuu tuolla ulkona. Liekkö kaamos väsymystä =D

Noh, asiasta villasukkaan nimittäin vihdoin sain lempimattoni kesän tauon jälkeen olohuoneen lattialle, ja voi kuinka ihanan lämpimältä ja pehmeältä se jalkojen alla tuntuukaan. Heti kun alkaa olla viileämmät ilmat, tekee kyllä mieli aina vaihtaa mattoja ja kaivaa viltit esiin. Vähän talvisempaa sisustusta kotiin siis. Mukavaa vaihtelua!











Joko sinä olet kaivanut joulukoristeet esiin? Itse en ole tainnut koskaan kuulua niihin ihmisiin, jotka odottavat malttamattomana joulukuun tai jopa marraskuun alkua. Oikeastaan mitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmän tuo hösötys jaksaa innostaa.
Kaivoin kuitenkin vaatehuoneen syövereistä joulutähden mutta siinä samalla taisi hävitä pieninkin innostus ja odotus. Pitkän vääntämisen jälkeen sain tähden edes jotenkin siedettävän näköiseksi kunnes yrittäessäni laittaa sitä ikkunaan penkki jalkojeni alla kaatui ja putosin lattialle. Se siitä joulu fiiliksestä =D
Laitoin tähden sitten olohuoneen seinällä olevalle hyllylle. Odotelkoon siellä uutta innostusta. Palataan niihin kuviin hiukan myöhemmin..

Hyvää joulun odotusta vaan kaikille =D







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lastenhuonetta

DIY juttuja ja kauniita maisemia

Muutoksen tuulia