Ihana löytölahja ja uusia suunnitelmia

Aika menee kyllä aivan kamalan nopeasti. Täällä ei sisustus rintamalla ole hetkeen oikeastaan mitään tapahtunut, mutta nyt sain hieman somistettua meidän etuoven terassia.

Olin jonkin aikaa jo miettinyt, että laittaisin jonkin sortin piristystä etuoven terassillemme. En ollut kuitenkaan päässyt ajatusta pidemmälle kunnes vieraillessani veljeni luona näin jotain aivan ihanaa!
Veljeni oli tuonut työpaikaltaan kotiinsa vanhan puisen laatikon, jossa oli kauniin näköisiä callunoita.
Siitäpä ihastuneena heti kyselinkin josko minulle löytyisi samanlainen aarre :D
Aivan samanlaista ei kyllä löytynyt mutta samantyylinen ja voi että se onkin hieno!





Vanha, puinen työkalulaatikko!! Arvelimme sen aluksi olevan liian matala kukille mutta halusin kuitenkin testata. Olihan tämä laatikko niin hieno ja taatusti ei ole joka kodin terasilla samanlaista.
Ostin laatikkoon callunoita ja hopealankaa. Kävin myös hakemassa hiukan sammalta pihaltamme jotta saisin hieman runsaamman sommitelman terassille. Nyt sai terassi hiukan kaipaamaansa piristystä!























Siinäpä oli kuvapläjäys terassilta.... Sitten vielä toiseen aiheeseen.

Varmaan muillakin kuin minulla on kodeissaan jokin asia joka ei sitten kerta kaikkiaan miellytä silmää..niin ja joillakin kohtalotovereilla on myös olohuoneessaan valtavan kokoiset rumat kaiuttimet joista vain mies pitää. Nii-in. Meillä on myös iso tv ja koko tuon "komeuden" haluaisin pois silmistä, äkkiä ! :D
Olen yrittänyt suostutella puolisoani josko nuo voitaisiin siirtää pois olkkarista. Mutta kun ei. Noh, nytpä onkin niin että meidän pari isompaa lasta ovat samassa huoneessa ja meille jäi yksi huone tyhjäksi. Siitähän se ajatus sitten lähti!
Aion tehdä tuosta tyhjästä huoneesta sellaisen sanoisinko rauhoittumis nurkkauksen johon ei sitten tule sitä telkkaria eikä mitään rumia kätöstyksiä :D Saan siis vapaat kädet huoneen suhteen.

Minulla on jo monenlaisia visioita huoneesta ja tässäpä vielä kuva yhdestä löydöstä joka sitten saaa paikkansa uudesta huoneesta kunhan se on valmis! Pitäähän rentoutumis nurkkauksessa kynttilöitä olla ;)




Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lastenhuonetta

DIY juttuja ja kauniita maisemia

Muutoksen tuulia