Kurkistus eteiseen

Sateisen aurinkoista päivää! Kovin on muuttuvainen ilma jälleen kerran... Suomen kesä, näillä mennään..

Tänään esittelen teille hiukan meidän eteistä, joka koki vasta pienen muutoksen.

 Alunperin eteisessä oli musta rekki ja korkea kenkähylly jotka tekivät eteisestämme todella pimeän ja ahtaan tuntoisen. Aikani asiaa pohdittua, siirsin yhdestä lastenhuoneistamme Ikean Kallax hyllyn eteiseen kenkiä ja muutamaa kangasboxia varten.
 Eteisen ilme raikastui kertaheitolla, mutta emme päässeet mieheni kanssa yhteisymmärrykseen Sticks naulakon sijainnista (tapettiin ei kuulemma reikiä porailla). Kompromissihän siinä piti tehdä ja molempia tyydyttävä vaihtoehto löytyikin uudesta kenkätelineestä.

Uusi kenkätelineemme, lokerikkomme, tai miksi sitä nyt kutsuisikin on matalampi kuin aikaisempi jolloin naulakko sai paikkansa sen yläpuolelta. Toimii!! Ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Kenkäteline koostuu kahdesta erillisestä osasta nimittäin Ikean Nornäs lokerikkopenkistä ja sivupöydästä. Nämä olivat käsittelemätöntä massiivimäntyä joten laitoin päälle värittömän puuvahan.
Sitten jos joskus alkaa puunväri kyllästyttämään voi siihen päälle laittaa värillisen vahan.

Itse tykkään uudesta eteisen ilmeestä todella paljon. Tilantuntua on ehdottomasti enemmän kuin aiemmin, eteinen on valoisampi eikä ollenkaan niin tylsä kuin aiemmin.
Tein myös Making Tapesta pienet vauhtiviivat seinää elävöittämään :D
















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lastenhuonetta

DIY juttuja ja kauniita maisemia

Muutoksen tuulia